CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Caroline van Bemmel
12-04-21 10:14:19
Hallo lieve h-nesters, toen we vanochtend wakker werden en de hagel tegen de ramen hoorden slaan, werden we daar niet erg vrolijk van maar toen zagen we jullie filmpje en binnen no-time was ons slechte humeur als sneeuw voor de zon verdwenen en zijn we allemaal met een lach aan de nieuwe werk-/schoolweek begonnen. Dank jullie wel voor al die vrolijke filmpjes!
Opmerking:
We proberen het lange wachten wat te verzachten :-)
Germa Nass
19-03-21 21:55:35
Beste Watson, Mackay’s, kleine Louna en Sherlock,

Doen jullie een beetje rustig met jullie moeder!!? Wat zijn jullie druk aan het spelen zeg en wat hebben we een bewondering voor de rust van mama Louna. Het was zo fijn om jullie allemaal te zien en we zijn blij dat we op deze afstand toch nog van jullie kunnen genieten door de leuke filmpjes. Wat een luxe, zulk personeel. Er wordt goed voor jullie gezorgd, dat moge duidelijk zijn, jullie groeien als kool en hebben energie voor 10. Wij hopen jullie snel weer te kunnen knuffelen.

Groetjes van Germa en Leah
Germa Nass
01-03-21 16:16:18
Beste Louna,

Wat doe je het toch goed! de kleintjes zien er zo goed uit. Volgens mij heb je het personeel goed geïnstrueerd en wordt er goed voor jullie gezorgd. Wat fijn om zo vaak een verhaaltje te kunnen lezen of weg te dromen bij de filmpjes en foto's. Wij kunnen niet wachten om jou en jouw prachtige kindjes in het echt te komen bewonderen.

Warme groeten van Germa
Opmerking:
We zijn er stil van..... ;-)
Caroline Van Bemmel
20-02-21 11:07:06
Wat ontzettend leuk om de kittens te zien groeien en heel lief die vier kittens zo bij elkaar! Mama Louna (en jullie natuurlijk :-)) zorgt goed voor kroost.
Germa Nass
05-02-21 08:33:47
Fijn om te lezen dat het goed gaat met Louna. Wij kijken erg uit naar onze eerste ontmoeting en wensen jullie en vooral Louna sterkte de komende week. Ze heeft natuurlijk wel heel goed personeel dus dat is fijn!
Groetjes van Germa
Opmerking:
Het is voor ons ook weer spannend, we gaan ons best doen om Louna hier in te helpen en te ondersteunen.
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.