CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op het internet van en voor onze 6 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

28 berichten op 6 pagina's
N. Tammer
01-01-23 20:49:46
Leuke website. We zijn blij met het dagboek van geboorte tot de verhuizing en de foto's. De kittens worden goed verzorgd door de moeder en het personeel. Met Poekie hebben we een lieve, sociale kitten in huis gekregen. Bedankt voor de goede zorgen.
Opmerking:
We zijn blij dat Poekie het naar haar zin heeft!
Y.S. Man
28-11-22 18:30:28
Afgelopen weekend voor de tweede keer op bezoek geweest. Erg leuk om te zien hoe de kittens door de woonkamer rennen en met elkaar spelen. De kittens worden ook erg verwend door het personeel. Wij kunnen niet wachten totdat de kittens bij ons komen wonen.
Opmerking:
We hopen dat ze bij jullie net zo actief zijn :-)
Mandy Rizzi
27-09-22 09:43:35
Wat een ontzettend leuke en lieve berichtjes en filmpjes van kittens.
Echt super hoeveel tijd en moeite jullie er in steken om het 'nieuwe' personeel te infomeren.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de kittens bij ons komen wonen.

M.v.g. Mandy en Uriel Rizzi
Opmerking:
We proberen het te doen zoals we het zelf graag gezien hadden......
Frances Jonkers
07-02-22 22:49:52
Wat een dotje is Joep!
We zijn ontzettend blij dat hij, als hij groot genoeg is, straks bij ons en onze driejarige blauwe Brit Willem komt wonen.
Nu nog lekker genieten met mama Gigi die heel goed voor je zorgt!
Saskia Willemse
04-02-22 13:20:26
Hallo, ik kwam bij toeval op jullie website terecht en wat ziet het er mooi en professioneel uit allemaal. En al die leuke, lieve filmpjes zo schattig! Dat maakt de dag gelijk weer een stuk fleuriger. Ik heb zelf ook een Brit gehad maar die heb ik 8 maanden geleden helaas los moeten laten. Heel verdrietig, nog steeds, maar als leven lijden wordt moet je toch echt stoppen want dat is niet dierwaardig. Hij is gelukkig wel 17 jaar mogen worden dus een prachtige leeftijd! Ik wens jullie nog veel gezonde lieve kittens toe.
Opmerking:
Dank u wel voor uw spontane en lieve reactie
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.