CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op het internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Frances Jonkers
07-02-22 22:49:52
Wat een dotje is Joep!
We zijn ontzettend blij dat hij, als hij groot genoeg is, straks bij ons en onze driejarige blauwe Brit Willem komt wonen.
Nu nog lekker genieten met mama Gigi die heel goed voor je zorgt!
Saskia Willemse
04-02-22 13:20:26
Hallo, ik kwam bij toeval op jullie website terecht en wat ziet het er mooi en professioneel uit allemaal. En al die leuke, lieve filmpjes zo schattig! Dat maakt de dag gelijk weer een stuk fleuriger. Ik heb zelf ook een Brit gehad maar die heb ik 8 maanden geleden helaas los moeten laten. Heel verdrietig, nog steeds, maar als leven lijden wordt moet je toch echt stoppen want dat is niet dierwaardig. Hij is gelukkig wel 17 jaar mogen worden dus een prachtige leeftijd! Ik wens jullie nog veel gezonde lieve kittens toe.
Opmerking:
Dank u wel voor uw spontane en lieve reactie
Sandy Boere
31-01-22 13:09:55
Voor Gigi,

Het zal niet meevallen voor jou Gigi, de eerste ervaring als moeder en dan ook nog na een zware bevalling. Heel begrijpelijk dat je jou kleine mannetje dichtbij je wilt houden.
Ik wil graag laten weten dat het een te schattig en te mooi kereltje is. Daar moet je toch verliefd op zijn!!! Leuk om jullie zo een beetje te volgen met de foto’s, filmpje en verhaaltjes.
Maar wees gerust Gigi, weet zeker dat het personeel super goed voor jou en je kleine mannetje zal zorgen.

Groet Sandy Boere
Opmerking:
Daar gaan we zeker voor zorgen!
Nathalie Janssen
04-07-21 19:13:28
Lief i-nestje, mama Zoë en personeel,

Wat keken wij uit naar onze eerste ontmoeting met jullie en wat hebben wij genoten:)
Er wordt heel goed voor jullie gezorgd door mama Zoë en het personeel!

Wij vinden het heel bijzonder om het zo te mogen meemaken en ontzettend leuk hoe wij door de leuke verhaaltjes, foto’s en filmpjes, de kleintjes kunnen volgen:).
We verheugen ons weer op ons volgende bezoekje en tot die tijd genieten wij verder van jullie verhaaltjes, foto’s en filmpjes ;)
Tot snel!

Groetjes Nathalie, Yannick en Keano
Opmerking:
We proberen te doen wat we zelf graag zouden willen........niets leuker dan die kleintjes op te zien groeien.
Caroline van Bemmel
12-04-21 10:14:19
Hallo lieve h-nesters, toen we vanochtend wakker werden en de hagel tegen de ramen hoorden slaan, werden we daar niet erg vrolijk van maar toen zagen we jullie filmpje en binnen no-time was ons slechte humeur als sneeuw voor de zon verdwenen en zijn we allemaal met een lach aan de nieuwe werk-/schoolweek begonnen. Dank jullie wel voor al die vrolijke filmpjes!
Opmerking:
We proberen het lange wachten wat te verzachten :-)
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.