CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op internet van en voor onze 3 Brits Korthaar poezen 


Heaven is voor de derde keer mama geworden op 05 november 2019  

Er is 1 katertje (creme) middels een keizersnede op de wereld gezet. 

  Vader is  Gr. Int. Ch. Fonzarelli le Bouton by Claessy              


  Naam                                                                                             Geslacht/kleur                                                               Status

 ??? van Bettyakumay

Katertje (crème)

besproken

Voor meer foto's, zie  foto's E-nest

5 november, Hallo, hier ben ik dan, ik ben een mooi creme katertje en ik weeg 112 gram. Mama ging maar niet bevallen, dus heeft uiteindelijk de dierenarts mij met een keizersnede op de wereld gezet.

8 november, Mama zorgt goed voor mij, ik drink, piep en slaap de hele dag, maar ik groei wel! ik weeg nu 158 gram.

10 november, het personeel zegt dat ze wel kunnen zien dat ik de enige ben.....ik weeg nu al 202 gram!

14 november, Personeel was even druk met tante Louna, vandaar dat de update even op zich liet wachten.... Tante Louna is 11 november mama geworden, ze heeft 4 kindjes, kijk ook maar op F-nest. Ik had nergens last van, de melktap van mama blijft gewoon open....ik weeg nu al 272 gram!

16 november, ik ben op de foto gezet,want m'n oogjes zijn goed open. Het personeel heeft er voor de zekerheid een zalfje op gedaan, dan gaan m'n oogjes niet plakken....zeggen ze. Ik ben ook nog op de weegschaal geweest, nu 312 gram.

18 november, Jeetje, wat een drukte vandaag, ik ben verhuisd van de kraamkamer naar de woonkamer van het personeel, mama vind dat wel fijn, is ze niet meer zo alleen. Ik hoop dat ik het over een paar weekjes goed kan vinden met de kindjes van tante Louna, kunnen we lekker spelen met z'n allen. Ik weeg nu 342 gram!

20 november, Het gaat goed met me, mama is lief, personeel ook wel, behalve als ze me pesten met een zalfje of  een nat wattenschijfje om m'n oogjes schoon te maken.... ik weeg nu 370 gram. 't Personeel begint zich af te vragen of ik een kitten ben of een beertje......

22 november, het personeel vertelde dat tante Louna ook naar beneden komt, als al haar kindjes hun oogjes open hebben....ik hoop dat dat snel is !! Ik ben weer gewogen, nu 408 gram.

24 november, Nou het is zo ver, Tante Louna is ook in de woonkamer, samen met haar kindjes. Ze is al even bij me komen kijken. Mama is er wel een beetje zenuwachtig van, doet mij niks......ik groei gewoon door. Ik weeg nu 446 gram.

26 november, ik dacht vanochtend, wat gaat er nu gebeuren....gaan we weer verhuizen?....Nee hoor, tante Louna is met haar kindjes naar de dierenarts geweest, het personeel wilde nu eindelijk zekerheid over de kleintjes....poesjes of katertjes........ Vanavond moest ik weer op de weegschaal, da's wel leuk, want het personeel kuffelt dan ook met me. Ik weeg nu 476 gram.

28 november, personeel heeft gezegd dat ze een filmpje van me gaan maken, ben benieuwd...... ik groei nog steeds, ik weeg nu 512 gram!

30 november, mijn eerste filmpje.....

30 november, wat een sloompie ben ik nog he in het filmpje....nou, dat veranderd nog wel....let maar op! Personeel heeft vanavond m'n oogjes weer schoongemaakt, ik ben geknuffeld en ik ben gewogen. Ik weeg nu 550 gram.

02 december, Ik ben vandaag voor het eerst uit de vertrouwde, veilige werpkist geweest. Vond ik best spannend, ik begin nu steeds actiever te worden, lekker mama pesten..... vanavond weer op de weegschaal, ik weeg nu 574 gram. Ik mocht ook even  bij de kindjes van tante Louna kijken....ook spannend en toch ook wel leuk.

04 december, ik begin steeds steviger op m'n pootjes te staan, kost wel veel energie, ik ben dus iets minder gegroeid... ik weeg nu 594 gram.

06 december, Mama loopt de hele dag te mauwen, het personeel zegt dat ze krols is, nou, ik vind het niet leuk. Ze heeft nu bijna geen tijd voor mij. Ik heb weer een filmpje en ik ben weer aangekomen. ik weeg nu 634 gram.

08 december,  gisteren is mijn nieuwe personeel bij mij komen kijken, ik vind ze wel lief, ze kunnen goed aaien :-) Ze weten alleen nog niet hoe ik moet gaan heten, ze zullen vast wel een mooie naam voor mij vinden. Vandaag heb ik wat zachtvoer van het personeel gekregen, ze denken zeker dat ik niet zwaar genoeg ben....... ik weeg nu al 646 gram !!

10 december, Gisteren ben ik voor het eerst ontwormt...stelde ook niet veel voor, ik kreeg een beetje witte pasta in m'n bekkie....dat was alles. Vandaag weer lekker gespeeld, ik ben wel een beetje jaloers op de kindjes van tante Louna, die kunnen met elkaar spelen.....maar ik kan al voetballen!!....vanavond nog even op de weegschaal: 670 gram.

12 december,  het personeel zet mij nu af en toe bij de kindjes van tante Louna, was in het begin wel eng, maar ik begin er aan te wennen. Personeel heeft ook weer een filmpje gemaakt. Vanavond gewogen, ben nu 694 gram.