CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op het internet van en voor onze 6 Brits Korthaar poezen 


Het personeel en meer wetenswaardigheden:

Goedendag,

Wij zijn Peter en Conny Schinkel. Wij hebben 6 Brits Korthaar poezen.

Heaven(creme) is bij ons komen wonen in december 2015 en Kyra(blue) kwam bij ons in juni 2016.

Op 5 augustus 2017 hebben  we ons derde poesje verwelkomt in onze cattery, haar naam is Louna.(lilac/wit)

Op 11 November 2019 heeft Louna haar eerste nestje gekregen, 1 kitten, een mooi lilac poesje, Felicia Zoë, mag bij ons blijven. We gaan haar gewoon Zoë noemen.

17 Juni 2020 is Kyra bevallen van een blauw/creme poesje wat ook bij ons in de cattery mag blijven, ze heet Glorious Grace, we noemen haar GiGi.

14 juli 2022 is onze zesde poes geboren, ze is een dochter van Zoë, komt uit het K nestje. We hebben haar Kimberley genoemd, haar roepnaam is Kim. Kim is blauw/wit van kleur.

Wij willen onze poezen af en toe in de gelegenheid stellen om een nestje te krijgen. Dit gebeurd na een grondige selectie en de nodige medische testen.

Katers hebben we niet, dus gaan we op zoek naar een goede dekkater en zorgen er voor, in overleg met de dekkater-eigenaar dat dit een goede keus is voor het ras.

Onze kittens zullen worden nagezien door onze dierenarts van Dierenkliniek Veldhuizen (De Meern). Ze worden door ons ontwormd en (indien nodig) preventief ontvlooid.

Daarnaast krijgen ze een dierenpaspoort van de dierenarts en twee entingen tegen katten-en niesziekte . Tevens worden ze gechipt en krijgen uiteraard een stamboom. 

Lijkt het u leuk om ook een Brit in huis te nemen, bedenk dan wel dat u een levend wezen in huis neemt wat zorg, aandacht en liefde nodig heeft. 

Wij plaatsen het liefst onze kittens bij baasjes waar het kitten niet constant alleen zal zijn.

Wij zijn aangesloten bij de grootste onafhankelijke club van Nederland, de Sociëteit van kattenliefhebbers Neocat, en bij de rasclub Neocat Britten.

Tevens zijn wij lid (begunstiger) van de "Brittenclub" van Mundikat.

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bereiken via dit e-mail adres:  info@bettyakumay.nl   

U kunt u vraag of opmerking ook altijd via de contactpagina verzenden.