CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op het internet van en voor onze 6 Brits Korthaar poezen 


Wij hebben af en toe een nestje van onze poezen, in de kleuren creme, blauw, blauw-creme(tortie), blauw-wit, creme-wit, lilac  lilac-wit en lilac-creme(tortie)


Als onze poezen een nestje hebben, zullen wij een  vermelding daarvan doen op de site van Neocat Britten.

Wij zorgen er voor dat onze kittens opgroeien in de woonkamer. Zo kunnen ze wennen aan dagelijkse geluiden, bezoek en aandacht van mensen. Tevens wennen ze aan de andere poezen die aanwezig zijn.

Onze kittens zullen volgens schema worden ontwormd, (ontvlooit indien nodig), gechipt en 2x geënt tegen katten-en niesziekte. Vanzelfsprekend staan ze onder controle van de dierenarts.

De vergoeding die wij vragen voor een kitten kan opgevraagd worden als we een nestje hebben.(Er mag niet met onze kittens gefokt worden).                      Wij werken met een koopcontract en vragen een aanbetaling van 250 Euro ter reservering.

Bij interesse is bezoek altijd mogelijk, na afspraak, vanaf 4 weken. Wij willen de nieuwe baasjes ook graag ontmoeten.

Onze kittens verhuizen naar hun nieuwe huisje als ze minimaal 13 weken oud zijn en gezond zijn. Ze krijgen dan hun Europees dierenpaspoortje mee en tevens hun stamboom met eigendomsverklaring.


Meer informatie over kittens, aanschaf etc. kunt u vinden op de website van het L.I.C.G.


Mocht het u leuk lijken om met uw lieve huisgenoot te gaan showen, meer info kunt u vinden op de site van Neocat. Wij zijn benieuwd naar de resultaten van "onze kleintjes"