CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op het internet van en voor onze 6 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

30 berichten op 6 pagina's
Nilab Younes
09-12-23 18:02:25
Wij zijn dolgelukkig met onze lieve Nowy. We waarderen alle zorgen en geduld van de cattery. We konden altijd bij jullie terecht. Bedankt voor alle tips en hoeveel tijd en moeite jullie hierin steken. Liefs
Nilab, Younes en Nowy:)
Opmerking:
Nowy en jullie maken het waard om dit te doen!
Sandra Van Der Lans
07-02-23 19:14:22
Mikky en mylo wonen nu 5 dagen bij ons, wat een lieverds en wat zijn ze goed opgevoed en gesocialiseerd. Ze gaan netjes op de bak en leren snel om aan de krabpaal te krabben. Broer en zus zijn gek op elkaar en het gaat ook goed met onze oudste Brit van 13. Soms probeert hij mee te spelen. Ik bedank de cattery voor al hun goede zorgen en wil je een britje aanschaffen dan zou ik deze cattery zeker aanraden.
Opmerking:
Fijn dat het zo goed gaat!
N. Tammer
01-01-23 20:49:46
Leuke website. We zijn blij met het dagboek van geboorte tot de verhuizing en de foto's. De kittens worden goed verzorgd door de moeder en het personeel. Met Poekie hebben we een lieve, sociale kitten in huis gekregen. Bedankt voor de goede zorgen.
Opmerking:
We zijn blij dat Poekie het naar haar zin heeft!
Y.S. Man
28-11-22 18:30:28
Afgelopen weekend voor de tweede keer op bezoek geweest. Erg leuk om te zien hoe de kittens door de woonkamer rennen en met elkaar spelen. De kittens worden ook erg verwend door het personeel. Wij kunnen niet wachten totdat de kittens bij ons komen wonen.
Opmerking:
We hopen dat ze bij jullie net zo actief zijn :-)
Mandy Rizzi
27-09-22 09:43:35
Wat een ontzettend leuke en lieve berichtjes en filmpjes van kittens.
Echt super hoeveel tijd en moeite jullie er in steken om het 'nieuwe' personeel te infomeren.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de kittens bij ons komen wonen.

M.v.g. Mandy en Uriel Rizzi
Opmerking:
We proberen het te doen zoals we het zelf graag gezien hadden......
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.