CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Germa Nass
01-03-21 16:16:18
Beste Louna,

Wat doe je het toch goed! de kleintjes zien er zo goed uit. Volgens mij heb je het personeel goed geïnstrueerd en wordt er goed voor jullie gezorgd. Wat fijn om zo vaak een verhaaltje te kunnen lezen of weg te dromen bij de filmpjes en foto's. Wij kunnen niet wachten om jou en jouw prachtige kindjes in het echt te komen bewonderen.

Warme groeten van Germa
Opmerking:
We zijn er stil van..... ;-)
Caroline Van Bemmel
20-02-21 11:07:06
Wat ontzettend leuk om de kittens te zien groeien en heel lief die vier kittens zo bij elkaar! Mama Louna (en jullie natuurlijk :-)) zorgt goed voor kroost.
Germa Nass
05-02-21 08:33:47
Fijn om te lezen dat het goed gaat met Louna. Wij kijken erg uit naar onze eerste ontmoeting en wensen jullie en vooral Louna sterkte de komende week. Ze heeft natuurlijk wel heel goed personeel dus dat is fijn!
Groetjes van Germa
Opmerking:
Het is voor ons ook weer spannend, we gaan ons best doen om Louna hier in te helpen en ondersteunen.
Vera van Zoest
17-02-20 12:09:48
Een ook wij zijn blij met Amy, het mooie poesje uit het laatste nestje van Louna. Peter en Conny dank voor jullie gastvrijheid en de hulp en info die ik mocht ontvangen toen mijn Misty zwanger was en ging bevallen. Amy doet het goed maar dat kan ook niet anders na al die goede zorgen! Groetjes van Vera, Dunya en Deniz (en natuurlijk Whoody en Misty)
Jasperina Kocken
24-01-20 22:29:37
Nog 2 weken en dan kan ook Lexy eindelijk kennis gaan maken met Binky. Hopelijk worden ze dikke maatjes. Het is fijn te lezen dat het goed gaat met Binky en ze groeit goed, maar dat kan niet anders met zulk lief personeel 😀
Opmerking:
We proberen ons best te doen ;-)
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.